Diensten

zaalverhuur geleen
Diensten

Catering & zaalverhuur bij Party- en Zalencentrum ‘t Plenkhoes

Al uw vrienden en familie om u heen, er wordt gezellig gekletst en gelachen. Je gasten hebben het naar hun zin en genieten van de goede sfeer, een hapje en een drankje. Wanneer u een feest geeft, moet ook u kunnen genieten van de aandacht en feestvreugde. Of het nou een bruiloft of verjaardag is. Laat de zorg voor alle praktische zaken over aan Ben en Cyrille. Zij zorgen er graag voor dat het een onvergetelijke dag wordt bij Party- en Zalencentrum ’t Plenkhoes of bij u thuis.

U kunt kiezen uit verschillende voor u samengestelde arrangementen. Wilt u liever net iets anders? Bespreek uw feest ideeën, waar mogelijk komen we graag tegemoet aan uw wensen en behoeften.

Zaalverhuur voor uw bijeenkomst of bijzondere gelegenheid

Een toplocatie voor uw familiebijeenkomst, jubileumfeest of andere bijzondere gelegenheid vindt u bij Party- en Zalencentrum ’t Plenkhoes in Geleen. Kies uit een van de acht gezellige zalen waarin samen tot wel 450 gasten hartelijk ontvangen worden. De zaalhuur kunt u eventueel aanvullen met een van onze buffetten. De prijs is afhankelijk van de zaal en het dagdeel.

Gastvrij en gezellig
Niet alleen voor uw bruiloft of babyborrel maar ook voor een vergadering, workshop of het geven van een cursus is er een geschikte zaal. Diverse zalen zijn te combineren tot een grotere zaal. Natuurlijk is alles gezellig aangekleed maar u mag ook uw eigen versiering meenemen om de perfecte ambiance te creëren. Ons personeel zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Zalencentrum Geleen

Catering en buffetten bij u thuis of op locatie

U organiseert een feest maar heeft geen zin in het sjouwen met boodschappen en urenlang kokkerellen? Geen nood! Dit nemen we graag van u over. Ben en Cyrille zijn beiden kok en verzorgen met veel liefde de catering van uw feest. Van fingerfood en smakelijke hapjes tot een Bourgondisch buffet, uiteraard vers en uit eigen keuken. Hun motto luidt: “Uw smaak is onze taak!”

Verwen uw gasten met smakelijke hapjes
De complete catering van uw feest kan plaatsvinden bij u thuis, uw bedrijf of op een andere locatie. Een buffet bieden we al aan vanaf € 9,00 per persoon. Bekijk de mogelijkheden in de buffetfolder en stel een buffet samen dat bij uw gasten in de smaak valt of leg ze in de watten met een compleet verzorgd diner.

Zalencentrum Geleen

Verhuur van alle benodigdheden voor een geslaagd feest

Geeft u uw feest graag net dat beetje meer? Maak van een rustig ‘zitfeestje’ een dynamisch samenzijn door statafels neer te zetten. Verras de jongste gasten met Oudhollandse spelen of een springkussen. In combinatie met catering door Party- en Zalencentrum ’t Plenkhoes huurt u diverse materialen en leuke extra’s om uw feest compleet te maken.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • tap
  • tafels en stoelen
  • statafels
  • barbecues
  • borden en bestek
  • Oudhollandse spelen
  • springkussen
Zalencentrum Geleen